新航道 - 用心用情用力做教育!
咨询热线:400-011-8885
投诉电话:400-097-9266
AI客服 精准解答您的学习规划问题

托福TPO60口语原文+范文+音频下载(第二部分)

2021-01-26    浏览:93     来源:新航道官网
免费咨询热线:400-011-8885

托福TPO试题基本所有参加托福考生必做试题,在下文中上海新航道托福培训小编整理了托福TPO60口语原文+音频下载(第二部分),希望对大家有所帮助!


相关推荐:

托福TPO60口语原文+范文+音频下载(一部分)

托福TPO60口语原文(第二部分)

Improving Dormitory Kitchen Use

I've noticed that most students don't use the dormitory kitchens, which is unfortunate since students would probably enjoy preparing their own food. I think that the university should make improvements to the dormitory kitchens so that they will be more widely used. There are a few things that the university could do to encourage students to start using the kitchens regularly. First: I think the kitchens should be modernized with new cookware for students to use. Also, I think free cooking classes should be given to stimulate students' interest in cooking and make them want to use the kitchens.

Sincerely, Jennifer Adler

Now listen to two students discussing the letter.

Did you see the letter in the paper about the kitchens? Yeah I did what did you think? Oh I really like her ideas. She's right that no one really cooks in there. Now. I know I sure don't. After my own experience.

what was that?

Well I came back to the dorm one night, all wet from getting caught in a rainstorm. And I just wanted to warm up with a cup of tea. So I went into the kitchen. But all I could find was this battered old teapot that was been out of shape. And There were no cups around at all.

That doesn't sound like fun.

It wasn't. And frankly, it was so inconvenient that I never used the kitchen again. But having some nice new stuff could make a real difference.

And What about her other suggestion? Do you think you'd wanna go to them?

Oh Definitely. And I think other students would too, because a lot of us come here without basic skills. But there are students here who actually know quite a lot about cooking. And I'll bet they would be willing to teach the rest of us what they know. Great idea.

It would probably make more students want to go to them.

Right. And learning new recipes together would be fun. There are so many cool things to cook.

The students are discussing a proposal suggested in a letter written to the university newspaper Briefly summarize the proposal and explain why the man agrees or disagrees with it.

索取“完整原文+题目+答案+解析+MP3音频”,请加新航道上海老师微信(shnc_2018)





版权及免责声明
1.本网站所有原创内容(文字、图片、视频等)版权归新航道国际教育集团所有。未经书面授权,禁止任何形式的复制、转载或商用,违者将依法追究法律责任。本网站部分内容来源于第三方,转载仅为信息分享,不代表新航道观点,转载时请注明原始出处,并自行承担版权责任。
2.本网站内容仅供参考,不构成任何决策依据,用户应独立判断并承担使用风险,新航道不对内容的准确性、完整性负责,亦不承担因使用本网站内容而引发的任何直接或间接损失。
3.如涉及版权问题或内容争议,请及时与我们联系,电话:400-011-8885。
资料下载
手机号:
验证码: