新航道 - 用心用情用力做教育!
咨询热线:400-011-8885
投诉电话:400-097-9266
AI客服 精准解答您的学习规划问题

托福TPO62口语原文+范文+音频下载(第三部分)

2021-02-01    浏览:90     来源:新航道官网
免费咨询热线:400-011-8885

托福TPO试题基本所有参加托福考生必做试题,在下文中上海新航道托福培训小编整理了托福TPO62口语原文+音频下载(第三部分),希望对大家有所帮助!


相关推荐:

托福TPO62口语原文+范文+音频下载(二部分)

托福TPO62口语原文+范文+音频下载(一部分)


托福TPO62口语原文(第三部分)

illusion of Transparency

When we experience strong emotions, we often believe, falsely, that other people can detect those emotions, even if we try to hide them. This false belief, that others can “see through us” and know even our innermost feelings that we try to hide, is called the illusion of transparency. Why are we susceptible to such an illusion? Why do we sometimes believe that our feelings are more obvious to others than they really are? Research suggests that the reason is this: when our emotions are very strong, we focus on them very intently and are extremely aware of them. This heightened awareness of our own feelings causes us to assume that they must be obvious to others as well.

Now listen to part of a lecture in a psychology class.

Now, before we get into some of the research in this area, let me tell you about something that just happened to me that that's a good example of this. The other night, I was invited to a dinner party at a friend's house.

Now you should know that this friend, Mary, she's a really great cook. And I was really looking forward to this dinner. So that night, everything was going great until she served the main dish. I could tell from the smell that she'd used a certain spice that I really dislike. It's garlic. I can't stand even the smell of it. And it was clear that this dish had a lot of garlic in it. Now of course I didn't want to offend my friend. I didn't want her to know I didn't like the food. So I tried to behave normally and eat as much as I could. But I was sure she could tell I wasn't enjoying it. Well later, I was walking home with another friend, Mike, he'd also been at the dinner. I started telling him how worried I was that I had offended Mary. I told him you know about how I really hated garlic and how I was sure that Mary had noticed that I didn't like the meal that I was sure I had insulted our host. Well He was really surprised. He hadn't noticed that at all. In fact, he thought I seemed to be enjoying the meal. That made me feel a little better.

But anyway, the next day I called Mary to thank her for inviting me to the dinner. She was really pleased and talked about how nice the party was and how glad she was that everyone had liked the food so much. There was pretty clear from our conversation that she hadn't noticed anything. I guess my feelings hadn't been as obvious to marry or to Mike as I thought they were.

Explain how the professors experience at the dinner party illustrates the illusion of transparency

索取“完整原文+题目+答案+解析+MP3音频”,请加新航道上海老师微信(shnc_2018)




版权及免责声明
1.本网站所有原创内容(文字、图片、视频等)版权归新航道国际教育集团所有。未经书面授权,禁止任何形式的复制、转载或商用,违者将依法追究法律责任。本网站部分内容来源于第三方,转载仅为信息分享,不代表新航道观点,转载时请注明原始出处,并自行承担版权责任。
2.本网站内容仅供参考,不构成任何决策依据,用户应独立判断并承担使用风险,新航道不对内容的准确性、完整性负责,亦不承担因使用本网站内容而引发的任何直接或间接损失。
3.如涉及版权问题或内容争议,请及时与我们联系,电话:400-011-8885。
资料下载
手机号:
验证码: